Diskuse

Začíná se prodávat pilulka pro sebevrahy

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

to je houby, britští vědci prý vyvinuli prášek proti zmoknutí;-)

0 0
možnosti

6.smysl=intuice. K důkazu existence meridiánu nemusíte být lékař, stačí pouhé zamyšlení, proč funguje akupresura a akupunktura už přes 2000 let., nic víc, nic mín. Dokazovat existenci meridiánu je zcela stejné jako dokazovat existenci telepatie, intuice i boha. Kapišto?

0 0
možnosti

O homeopatii platí to stejné.

0 0
možnosti

Nejvíc dětí mají sociálně potřební na celém světě. Ale právě tyto děti nejvíc trpí hlady, což je vidět na jejich nafouknutém bříšku. Nebylo by vhodné v těchto případech omezit porodnost ,nebo jiné řešení než stálý přírůstek dětí? Opakuji, tyto děti trpí hlady, je to ještě život?

0 0
možnosti

Co se pilulek na sebevraždu týče, tak jsou lepší než kdyby takový sebevrah skočil pod vlak - nebude zpoždění, nebudou ho sbírat mezi Přeloučí a Pardubicemi a netraumatizuje mašinfýru.

5 0
možnosti

Samozřejmě že takové argumenty lze snadno najít. A dokonce budou stěží vyvratitelné. Kupodivu takový návrh zatím nikdo do sněmovny nepředložil.

0 0
možnosti

Jde o neinvazívní a podle všeho nejméně rizikový způsob přerušení těhotenství. Je proto naprosto nesmyslné jeho nasazení kritizovat. Zvláště, když tento preparát nebude volně k dostání a bude aplikován přísně pod lekářským dozorem. Pokud nesouhlasíte s legální interrupcí jako takovou, klidně to tady vykřičte, ať si ulevíte, ale nepoužívejte jako podpůrný argument její šetrnější metody.

4 1
možnosti

Efedrinové přípravky také nejsou volně k dostání a jsou přísně hlídány - a přes to se pervitin u nás "vaří" po metrácích!

0 0
možnosti
Foto

Věřte si čemu chcete, ale nechte ostatní, ať rozhodují sami o sobě a svém těle.

A pilulka pro sebevrahy? Proč ne?... třeba i takto: http://bergerova.blog.idnes.cz/c/8690/Dum-spocinuti-sci-fi-nebo-budoucnost-eutanazie.html

7 0
možnosti

na konci článku je napsáno, že účelem není někoho obrátit, ptám se po logickém zdůvodnění.

0 0
možnosti

velmi bych si přál, aby se na lékařský předpis dala koupit normálně, za 100 korun, pilulka pro sebevrahy;

4 0
možnosti

Proč na předpis? To by znamenalo, že by o Vašem životě zase spolurozhodoval někdo jiný.

Ať jsou ty kyanidové kapsle bez předpisu!

0 0
možnosti

Bůh není, pak je však slovy filosofa "vše dovoleno". Zcela poctivě si můžeme z palce vycucat i právo zabíjet již narozené děti, stejně jako vyhlazovat celé národy.// ano můžeme a co má bejt? Nám se takováto práva zrovna nehodí a proto je nemáme, osttaně zabíjení dětí a vyhlazování národů bylo běžnější, když lidé věřili v bohy daleko více.

0 0
možnosti

Tyto pilulky by nemusely být, kdyby nadšenci jako Vy ty přebytečné děti živili až do dospělosti a dali jim dobré vzdělání. Ty ženy by si děti třeba i nechaly, ale máte vůbec pojem o tom, co stojí uživit jedno, dvě nebo tři děti? Já vím, že církev hlásala, že "když dá Bůh vrabečka, dá i zrní", tak dejte to zrní, když je někde dítě-vrabeček.

5 0
možnosti

Ptala jste se svých dětí, zda souhlasí se zabitím jejich bratříčka proto, aby měly co jíst, že je jinak dobře neuživíte?

0 0
možnosti
Foto

Pilulka jen řeší to samé šetrněji. Je to stejné jako kdyby autor odmítal laparoskopické operace a pacientům by nezbylo, než podstupovat tvrdé zásahy do organismu.

3 1
možnosti

Dítě není nádor.

0 0
možnosti