Diskuse

Píše mi Babiš

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono je toho na panu Babišovi pozoruhodného víc, nejen že jde o normalizačního kariéristu, kmotra, který pásl Grosse, člověka, který který si dlouhá léta zakládal na dobrých vztazích s politiky všech stran, který jim „všem chodil na narozky“, který byl 24 let součástí „Matrixu“, jak dnes mluví o polistopadové demokracii (všichni polistopadoví politici jsou také neschopní a všichni kradou) ten, kdo mění názory na věci naprosto klíčové jak na obrtlíku („Můžeme měnit ten program průběžně? To nebude vadit.“ /LN, 30.9. 2010/), a člověka, který "přináší ZMĚNU" (patrně tu, že máme konečně v zemi také oligarchu, který se rozhodl zkumulovat moc politickou, ekonomickou a mediální), ačkoliv se členové ANO chovají nemlich stejně jako ti, kteří měli být vypuzeni. Řekla bych, že na panu Babišovi je nejzajímavější jeho obhajoba předlistopadových poměrů a jeho náhlé souznění s komunisty. Toho si zatím lidé moc nevšímají, leč měli by. ANO je totiž první stranou (hnutím) u nás, které ve svém programu CÍLENĚ vynechává dobu 1948 - 1989. A nejenom to, ono tuto dobu potichu rehabilituje :

„Naše země byla po mnoho desetiletí dobrou značkou pro celý svět. Byla na špičce světového strojírenství, obuvnického, sklářského, textilního, potravinářského průmyslu. ... Naše země nebývala zadlužená, naopak, jiní dlužili nám. Nebyla systematicky rozkrádána bezejmennými kmotrovskými uskupeními a těmi, jejichž jména nikdo ani nezná a kteří se kryjí tvářemi neschopných politiků. ... V dobách, kdy naše vlast byla dobrou značkou, ji vedli lidé, kteří něco dokázali. Dnes nás v politice zastupují vesměs bezejmenné figury, osoby nastrčené stranickými sekretariáty, politici, kteří o každodenním praktickém životě většiny národa nevědí vůbec nic."

4 2
možnosti

Andrej Babiš na setkání občanů v Brně, 26.9. 2013 : „Problém v Brně je parkování. Se divím, že tu ještě nikdo nepostavil garáže. Také je problém, že ještě není dálnice na Vídeň. I tu D1 nám postavil ještě Lubomír Štrougal a kluci, co to tady řídí třiadvacet let to nedokázali ani pořádně opraviť!

Andrej Babiš pro HN : „To je pravda, v západním světě má taky korupce mnohem delší tradici než u nás. Za komunistů kradli u nás zelináři a řezníci, občas asi i pracovníci podniků zahraničního obchodu, ale komunističtí funkcionáři nekradli. Ti totiž měli své výhody, mysleli si, že na svých postech budou věčně, takže krást neměli zapotřebí. U nás se korupční systém teprve vytvářel v posledních dvaceti letech.“ („Korupce překročila únosnou mez“, HN, 19. 9. 2011)-

Andrej Babiš pro rádio Impuls : „Víte, jaký je rozdíl mezi StB a BIS? Že BIS má mluvčího a StB, když zjistila, že někdo krade, tak ho zavřeli. Tehdá se lidi báli krást. (Rádio Impuls, 8.12. 2011).

Je opravdu náhoda, že ANO vcelku bez zábran hlasuje v PS s komunisty ?

3 1
možnosti
Foto

Když balíci volí balíky, tak to nemůže nikdy dopadnout dobře.

1 0
možnosti

Jasně - už to začíná...víceméně stejní voliči, co byli před časem zblblí veverkami a postupně z toho střízlivěli, se nechali zblbnout podruhé...No a ještě pár takových upozornění na chování jejich "ideálních" politiků jako je to vaše - a jejich kocovina bude veliká ;-D

4 0
možnosti
RC

no zaclo to tim jejich priznanim, kdy stavy uctu a pujcek zalepili do obalky a ulozili k notari.

0 0
možnosti