Diskuse

Hlad v Evropě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M35i79l94a47n 38R38a11d10e98k

14. 10. 2013 17:23

svata pravda, ale nepise se moc v ceskych mediich, zrejme proto ze je pred volbama, ze uz se v Evrope lide zacinaji probouzet z krasneho snu, a tzv. "ultrapravicove" strany, cili strany ktere nechteji uz prerozdelovat, jelikoz je to cesta do pekel, zacinaji mit vrch, a lide je zacinaji volit jako protilek utraceni penez za nic. Media se muzou zvencnout, ale lide vidi co vidi.

0 0
možnosti
PS

Vynikajici clanek. Dnesni stat vam nedovoli zit podle vasich moznosti, podle vasich tuzeb. Sam jsem potreboval pred lety vypnout, chtel jsem zacit zit proste, v soulatu s prirodou a Bohem. Nakonec jsem musel emigrovat, v CR svobodne zit NEJDE ! Stat vam jako by dava nejake ty prava, vetsinou jde z praktickeho hlediska o marginalni veci. K cemu je mi pravo ucasti na saskarne nazyvane volby, k cemu je mi svoboda slova a podebne potouchlosti, kdyz diktuje cloveku temer vse co se tyka jeho zivota - bydleni, jidlo, piti, prace - vse ma presne dane mantinely, to otroku muzes a to uz ne. Vrcholem vseho  je, ze neustale musite odvadet vypalne, nikoho nezajima, ze nic nevydelavate, ze nechcete vyuzit zadnou "sluzbu"od statu, stale platite.

3 0
možnosti
LM

Docela by mne zajímalo kam jste emigroval, protože v Evropě je tohle všude stejný.

0 0
možnosti
Foto

Každý má právo na 100% plodů ze své práce a nikdo nemá právo žít na účet někoho jiného bez jeho souhlasu.   Dnešní sociální stát staví právě na opaku tohoto tvrzení.

6 1
možnosti
JC

To je orthodoxně marxistické tvrzení.

0 0
možnosti
JH

J88i56ř59í 53H31o60l41ý

14. 10. 2013 11:30

Hezký článek.

Jenže na pokud bychom vyřešili problém chudoby na čem by pak parazitovaly strany jako ČSSD a KSČ?

3 0
možnosti
JL

ČT dala chudobu v ČR jako hlavní nedělní téma -první mluvila paní, která představovala českou chudou, byla trošku při těle (žádný koncentrák), pěkný byt (stojí ji 12 tisíc měsíčně!?), děti měly pěkné hračky, paní je samoživitelka (proč před ní manžel nebo druh utekl?). Aha, takže takhl je chudo v Čechách. Ale bezdomovci na ulici vypadají fakt chudě - těch se redaktoři z ČT na nic neptali (koho to zajímá). Lidi na ulici v zimě umírají, ale nikoho to nevzrušuje. Mají se o sebe postarat....

5 0
možnosti