Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Z mého pohledu technika vidím EU jako "stroj" za hranicí životnosti.Vyrábí čím dál více zmetků a jeho další provoz,či další opravy jsou zcela neefektivní. Nastal čas zamáčknout slzu a odvézt ho do muzea, ať další generace vidí kudy cesta nevede.

3 0
možnosti
MP

Nevím, jak byste mluvil, kdyby někdo z vašich předků byl mučen v lágru nebo byl zastřelen, at za Hitlera, tak za komančů. Tradice rušit je nebeská hloupost a minulost  mezi národy se nedá smazat

1 0
možnosti
JB

J41a60n 98B70u68r60d25a

20. 1. 2014 10:38

Evropská Unie by především měla určovat a dělat jednotnou zahraniční politiku za její členské země. Namísto toho se řeší zelí. Evropané jsou příliš rozdílní pro Spojené státy evropské, ale jednou snad...

0 1
možnosti
MP

Jednotná zahraniční politika je nesmysl z jednoho důvodu. My máme jiné zkušenosti s Ruskem a Německem, než např. Francie, atd. Každý národ má jiný vztah a jinou minulost s ostatními státy. Rusové nepřepadli Francii, Němci nenapadli např. Španělsko... Spojené státy existují asi 200 let a vznikly více méně současně. Je tam velmi krátká doba na nějaké tradice, proto tam mají jiné zvyky, jiné myšlení atd. Nelze vůbec srovnávat.

2 0
možnosti
MP

Děkuji autorovi. Zbožnuji černý humor. Tento byl příliš černý. Jsem v záchvatu smíchu. Skutečně můžeme hodně ovlivňovat a máme mnoho výhod. Platy se zvýšily, nezaměstnanost je téměř nulová, zkrátka ráj. Těším se na další velmi humorný článek. S Evropským svazem na věčné časy. Čest práci, soudruhu.

2 0
možnosti
JC

Byli jsme před Evropským svazem, budeme i po něm.

6 0
možnosti
MB

M35i82l47o75š 80B76é66m

20. 1. 2014 9:40

Těším se, až Britové k tomu "kardinálnímu nesmyslu" dospějí. Pak snad i ti nejzabedněnější pochopí, že Únie není danost, stejně jako socialistické zřízení před rokem 1989 nebylo neměnnou daností.

6 0
možnosti
JP

Autore, dle fotky soudím, že jsi tento blog psal ovíněn. Za střízlivého  stavu snad takovýto blábol není možné napsat.

4 0
možnosti
KN

Jediný uvedený argument je trh.

Přitom EU svůj  trh naopak  pokřivuje a členství v EU nám blokuje jiné trhy.

Nemůžeme například nakupovat levný třtinový cukr.

4 0
možnosti
PK

Podle mne.ty dnešní výhody za ty náklady nestojí.

A chyby současné EU- to"shnilé" považuji za nepravidelně.

Jednou za čas přijde vždy chvíle kdy nestačí dům podepsat dalším dřevem aby si veselé shnilé... Ale je třeba zdemolovat dům. Napadené dřevo spálit a začít znovu od nuly s lepším materiálem.

3 0
možnosti
OT

Přečetl jsem jen začátek a zjistil, že jde o stejné blafy, které nemají žádné opodstatnění! Trh, cestování atd. Jako by tu nebyly země mimo EU z toho všeho se mohly těšit

2 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
Jsem jen hloupý zahradník.

Seznam rubrik