Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

O důvod více, abychom vystoupili z EU. Zde si můžete stáhnout a podepsat petici za referendum o vystoupení z tohoto bolševického svazu:

http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/1932-petice-za-vypsani-referenda-o-vystoupeni-ceske-republiky-z-eu

6 0
možnosti

vy ale naděláte, jako občan bolševické země si tak na ten bolševismus stěžujte;-D

0 0
možnosti
Foto

Škoda, že si tenhle článek nejspíš nepřečtou lidé, kteří tvrdí, že Svobodní jsou nerealističtí snílci. Jo, díky za hlasy.;-)

6 0
možnosti
MP

Další z důvodů, tentokrát ale mimořádně vážný důvod, proč okamžitě odejít z EU. Hloupý se tomuto zákonu může jen smát. Zatím...[>-][>-][>-]

8 0
možnosti
EN

Finanční skupiny ovládající světovou politiku se snaží po monopolu na energie získat i monopol na potraviny a následně náležitě nastavit ceny ...

A navíc se jim pěkně podaří snížit stavy populace ( jak již dlouho plánují ) ,když většinu obyvatel zlikviduje geneticka sprasenými potravinami.

http://www.reformy.cz/zpravy/70-mrtvych-krysich-samicek-nedoporucuje-konzumovat-gmo-kukurici-dokument-o-spolecnosti-monsanto/

8-o!!8-o

4 0
možnosti

V USA už to tak funguje

Podobné nařízení už pár let platí v USA. Semena tam dnes používaná v zemědělství jsou už jen genticky modifikovaná – přírodní osivo se nesežene. Kdo by pěstoval z přírodního osiva, které si sám uchoval z předchozí úrody, je považován za zločince . Tak se měl ve vězení ocitnout farmář, který si navzdory novému zákonu vesele sázel rodinné sazenice se stoletou tradicí. Kde chce vědět více, určitě najde na internetu další informace. Navíc genetická modifikace osiva zahrnuje i fakt, že ze semen těchto GMO rostlin v 2. generaci už nic nevzejde. Proto si zemědělci musejí kupovat toto osivo každý rok nové právě od osivářských koncernů. Cena osiva je samozřejmě v rukou těchto firem a každý rok se zvedá.

Jedním z těchto nechvalně proslulých koncernů je firma MONSANTO produkující geneticky modifikované plodiny a světoznámý prý „neškodný“ herbicid ROUNDUP, který zničí všechno kromě jejích GMO plodin, jež jsou vůči němu imunní. Firma prý byla usvědčena z úplatkářství na vládní úrovni v různých částech světa.

3 0
možnosti
DM

Letos nas bylo 2,46%, zbytku lidi ta neustala degradace naroda pod vedenim Unie zrejme vubec nevadi :-( Ale spis jenom nemaji mozek na te urovni, aby to pochopili. Coz je jeste smutnejsi...

5 0
možnosti
Foto

J36a80n 59R33ý89z45n95a24r

29. 10. 2013 7:54

Díky za článek. Dějí se věci podivné ...

5 0
možnosti
VA

Podobný článek, ještě více konkrétní se objevil na netu cca před týdnem. Vydržel tam asi 24 hodin pak zmizel a není k dohledání!! Proč asi?!!

1 0
možnosti
AF

EU si začíná nějak moc vyskakovat. Žádný šašek z EU mi nebude poroučet. Stačí ty blbosti, co si vymýšlejí naši vládnoucí kreténi.

5 0
možnosti
AK

Unie vylepšuje zákon který platí v USa již několik let a kde 2 nadnárodní společnosti huntují zemědělce tím, že si nesmí nechávat vlastní sadbu (zde konkrétně kukuřici) a jsou nuceni si ji každoročně kupovat. Že se jedná o kukuřici modifikovanou a upravenou oproti té kterou mají zemělci původní asi netřeba psát. Rv

8 0
možnosti
Foto

O24t17t67o 70Č70e75r91n32ý

29. 10. 2013 10:08

Tak uvidíme, s čím za krátký čas přijde Babiš. Už dnes půjčije sedlákům na osivo. Neurodíli se, nebo tak nějak, mám sedlák problém, i odkoupení statku na umoření dluhu.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS