Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J48a76n 39N68e50t80o98p80i60l

27. 1. 2013 20:40

Taková diskuse je zbytečná. Zemanovy lži Vám nikdo nevyvrátí, protože jsou to lži. Ti, co to ví, Vám je vyvracet nebudou. A ti, co to ví, ale podílí se na nich, Vás osočí z nerespektování výsledků voleb. Fakt, že během volební kampaně porušili zákon, jim samozřejmě vadit nebude, protože jsou to komunisti a estébáci a komunismus je na porušování zákonů založen. Ale jinak KARMAR^.

0 0
možnosti
Foto

Hloupý, urážlivý článek Rv

1 3
možnosti
FK

"Tak máme presidenta lháře": Naši pravdoláskaři trouběj do útoku! Jako vždy, když není po jejich!

http://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20130121_OTS0111/hammer-klare-worte-schwarzenbergs-wichtiger-schritt

2 1
možnosti
AF

A76l45e12n92a 68F82i92r79s56t

26. 1. 2013 20:13

Prezident Václav Klaus k vítězství Zemana nad vámi řekl, že zvítězila pravda a láska nad lží a nenávistí a že je hrdý na český národ. Co tomu říkáte?

K. Schwarzenberg:

Na český národ jsem hrdý taktéž a jsem velice šťastný, že si aspoň tato slova od Václava Havla zapamatoval.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rozhovor-se-schwarzenbergem-po-prohre-se-zemanem-f77-/domaci.aspx?c=A130126_192140_domaci_kop

2 1
možnosti
Foto

Vy si opravdu myslíte, že v případě zvolení Schwarzenberga bychom ve funkci prezidenta lháře neměli?

3 1
možnosti
MN

vite Martine vy jste si to pojal moc osobne, mnoho  z tech veci bylo vysvetleno, a nejspis to potrebujete stale dokola opakovat, je to asi podobne jako s onou omuvou komunistu narodu, ktera zaznela nekolikrat i byla napsana, ale stale je spousta lidi kteri reknou ze se ani neomluvili. Je skoda ze jste to nepochopil jako souboj o kreslo prezidenta, dokonce ani pan Schwarzenberg nepriznal, ze v nekterych vecech on sam udelal chybu ktera ho stala mnoho hlasu - kuprikladu tim, ze rekl o Benesovych dekretech, ze jsou neplatne od doby kdy tady byla prijata Listina prav a svobod...takze se neda rusit neco co uz neplati a pokracoval tim, ze v dnesni dobe by byla vlada vcetne prezidenta Benese u soudu v Haagu... to byla jedna jeho kardinalni chyba, navic chyba byla i to, ze se nedistancoval od udajneho prohlaseni - a rikam udajneho, protoze podobne sena to ptal i Zeman v prvnim duelu na CT24, od " radosti " Posselta z toho, ze postoupil do druheho kola a ze doufa v lepsi spolupraci... pan Schwarzenberg na to odpovedel, ze ma radost z toho kdyz ma nekdo radost z toho ze postoupil at je to Posselt, nebo nekdo jinej ... to byly dve kapitalni chyby, ktere udelal a ktere ho staly spousty volicskych hlasu --- je to moze si overit na zaznamu z onoho duelu. O tom, ze Slouf s nim nikde nebude figurovat hovoril i dnes a ja mu verim .. jestli vam neprijde divne ze se vytahne video z vanocniho casu den pred koncem voleb to nevim, ale podle mne to bylo tak trochu naraficene, podobne jako Kubiceho zprava. Media se snazila udelat ze Zemana lhare a mnoho lidi o tom i presvedcila, ale zkuste se zamyslet nad tim, zda by on sam, ktery neni hlupak delal takove skolacke chyby o kterych by vedel ze ho prijdou nasledne pekne draho .. myslim si ze ne!

2 1
možnosti
MN

Preskocme tuto kapitolu, beztak at by vyhral Schwarzenberg nebo Zeman

stejne pujdete zase v pondeli do prace jako ostatni lidi - tento narod

bude sledovat kazdy krok a bude mit hodne kritiku, nejvice asi z MFdnes

kterou si tak dobira -- ale ona sama svymi prispevky se prihlasila

kdruhe strane a jako denik se mela chovat nestranne.. a to vazne neni

profesionalni, podobne se chovala i pani Fialova na TV Nova pri duelu, stranila svemu kandidatovi - a bylo to hodne poznat a to je proste neprofesionalni. Mel vyhrat ten ktereho si zvoli tento narod a podle Ustavy se stava prezidentem ten, ktery presahne 50% volicskych hlasu -- mel o temer deset procent vic - neni to ani mnoho ale ani malo - v teto bitve by byval stacil treba i jeden hlas ktery by rozhodl. tentokrat to bylo ve prospech pana Zemana. Bude novym prezidentem verme ze lepsim nezli jeho predchudce!

2 1
možnosti
AB

Jakpak to? Vždyť Schwarzenberg nevyhrál.;-D

2 1
možnosti
Foto

Tak máme prezidenta - Miloše Zemana.;-DR^

7 6
možnosti
VH

Dejme tomu, že máme prezidentem kecala, ale alespoň nemáme spáče, který ani neví, jak vložit platně hlasovací lístek.;-D

7 9
možnosti
MR

M13i89c52h92a56l 91R89y44b48a

26. 1. 2013 16:59

Hlavně, že nemáme prezidentem chlapa, co neumí vhodit lístek do urny. 

To je úleva.

Máme tam sice lháře, ale to nevadí, vždyť je nášR^

8 7
možnosti
BB
SB

My máme prezidenta lháře? Já jsem si myslel, že vyhrál Zeman? Ono to dopadalo jinak?

10 6
možnosti
FK

To s tím Posseltem fakt považujete za lež? Ten má prsty všude. Zeman dobře ví, co říká:

http://www.ots.at/presseaussendung/OTS_20130121_OTS0111/hammer-klare-worte-schwarzenbergs-wichtiger-schritt

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
Jsem jen hloupý zahradník.

Seznam rubrik