Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN
Foto

Vůbec nejste hloupý zahradník. Ale věřím, že všem socdemácky a komunisticky orientovaným čtenářům, kteří potřebují, aby stát platil jejich nehorázné požadavky, se otevírá kudla v kapse.

1 0
možnosti
JS

Jenže u ropných koncernů jsou ty peníze daleko nebezpečnější než ve státních pokladnách, protože je vlastníci těchto koncernů v čele s rodinou Rockefellerových využívají k daleko nekalejším věcem, než k jakým ty peníze využívá stát.

0 2
možnosti
Foto

Stát prostě musí naplnit každým rokem kasu, aby mohl plnit funkce, která si na bedra nabral. Přestože vydělává víc než petro, liho a tabákobaroni, pokladnu nedokáže naplnit natolik, aby její obsah stačil nasytit potřeby zlodějů, příživníků, asociálů, důchodců, marodů, rolníků, řidičů, studentů, umělců... prostě všech, kteří na peníze od něj čekají. Není to ale chyba státu. Může za to demokracie, díky které se do řídících funkcí dostávají nemorální a neschopní. Kdyby ti samí řídili cokoliv, veřejným záchodkem počínaje a nadnárodní firmou konče, nepřežije rok činnosti.

0 0
možnosti
BP

Tihle protistátní fundamentalisté - jako Vy - už  více jak 20 let tvrdí ( v našich zeměpisných šířkách) totéž - že je prý nutno redukovat stát. Ve skutečnosti jej ovšem paralyzují. Obyčejně na otázku - proč třeba velice efektivně funguje stát jako instituce např. ve skandinávských zemích - mektají kraviny.

Některé funkce DOBŘE FUNGUJÍCÍHO STÁTU  jsou prostě nezastupitelné.To jej ovšem nesmí řídit šíbrové,defraudanti,arcilháři a nedoukové ...

2 0
možnosti
VH

Ta funkce jsou nezatupitelné i v případě, že je řídí šíbrové (atd.).

0 0
možnosti
VH

Je pravděpodovné, že soukromník zajistí služby lépe a laciněji, než stát (pokud bude konkurence).

  Teď jen řekněte, které služby má stát předat soukromníkovi.

0 0
možnosti
BP

Jak prosté milý Watsone - na př. ozvučení summitu NATO ( Promopro),registr vozidel,S karty ect,ect,ect ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1035x
Jsem jen hloupý zahradník.

Seznam rubrik