Vážení Rusové

V Číně se děti ve škole učí, že Čína sahá až po Bajkal. Ne že bych byl v čínské škole, ale jejich postoji to odpovídá. Očekávejte scénář jako v Tibetu, do deseti let.

Ač bych vám velmi rád poradil, chápu, že to nejde. Málokdo, včetně autora článku, si dá poradit. Nacionalisté jsou zarytější než alkoholici či jiní závislí - rada nekuř, nepij je házení hrachu na zeď.

Nyní ten hrách na zeď: Važení Rusové, vašim nepřítelem není Evropa či Ukrajina, je jím Čína. Rychle, velmi rychle si udělejte kamarády a spojence, jde vám o celý východ. Pokud tomu nerozumíte, přečtěte si ještě jednou perex o tom, co se děti v Číně učí.

Čína napíná Putina. Na téměř jistou dohodu o plynu zatím nekývla Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/smlouva-o-dodavkach-ruskeho-plynu-z-gazpromu-do-ciny-pcw-/eko-zahranicni.aspx?c=A140520_161152_eko-zahranicni_spi#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6

To je jen začátek, s Čínou vám lhaní jako na Krymu nepomůže. Zelené mužíčky, tam poznají. Opravdu nechápu, proč vašim nejbližší bratrům - Ukrajincům nadáváte do fašistů, tím jim nepomůžete, ani kdyby celá Ukrajina opravdu hnědla. Chtělo by se mi říci, zkuste bratrskou pomoc, ale pojem jste zprofanovali u nás v roce 1968. Je mi jasné, že vám nikdo neporadí, tedy poradit si nedáte.

Ta moc chtěná svatba s čínskou nevěstou, která neví zda vůbec chce (plyn, nikoliv to), připomíná čilé obchodování s nacistickým  Německem po první válce. Německo se netajilo, že chce zabrat východní Rusko a Rusko tomu nevěřilo a dodávalo Hitlerovi zbraně. Dodávejte munici Číně, Čína vás obsadí.

Ano, naštve mě Putinovské lhaní a imperiální choutky, skřípu zuby za bratrskou pomoc, ano, první reakce je rozkopat vám hračky. Přesto, i přesto bych chtěl vidět zdravý a sebevědomý slovanský národ, který je přátelský a ochotný komukoliv pomoci.

 

Autor: Martin Pražák | čtvrtek 22.5.2014 7:09 | karma článku: 17,66 | přečteno: 1076x
  • Další články autora

Martin Pražák

Rozhovor s Kardinálem Dukou

16.8.2018 v 11:30 | Karma: 8,86

Martin Pražák

Prezidentova tibetská vlajka

5.11.2016 v 6:16 | Karma: 27,81

Martin Pražák

Smrt vinohradu

17.9.2015 v 7:21 | Karma: 22,39